Historie

Skagen Bogtrykkeri blev startet i 1906 af Johs. Bindslev. Han var hjørringenser og blev uddannet på Vendsyssel Tidende som sætter. Efter læretiden arbejdede han som typograf i Esbjerg og på Fanø, inden han skulle overtage et bogtrykkeri i Århus. Denne handel blev imidlertid ikke til noget, og i stedet valgte han at starte bogtrykkeri i Skagen.
I 1913 stiftede Johs. Bindslev, sammen med nogle af byens borgere, Skagens Avis, og efter få år overtog han avisen og var redaktør af avisen i mange år.
I 1947 overtog sønnerne Jens Hauge Bindslev, uddannet typograf og Sven Bindslev, uddannet journalist, faderens virksomhed. Kort tid efter deltes bogtrykkeri og avis, og Jens Hauge Bindslev drev som eneindehaver bogtrykkeriet videre, indtil sønnen Jens trådte ind i firmaet i 1975.
Jens Bindslev er udlært hos Carlo Mortensens Bogtrykkeri i Viborg og arbejdede hos Poul Kristensens Bogtrykkeri i Herning indtil 1975.
I 1984 blev Poul Erik Sund Jensen ansat. Han er udlært hos Nordtryk, Frederikshavn. I 1990 blev han medejer af firmaet.
Thomas Bindslev kom i 1999 i lære hos Skagen Bogtrykkeri og efter endt læretid blev han ansat som grafisk trykker. I 2008 blev han medejer af firmaet - 4. generation.
Skagen Bogtrykkeri flyttede i nyt byggeri i 2007.